Adila Verhuizer

Home

Over Het bedrijf

Adila Verhuis &  ontruiming is een flexibel en professioneel bedrijf dat uw verhuizing/ ontruiming moeiteloos laat verlopen. Wij zorgen ervoor dat u snel en gemakkelijk uw nieuwe woning kan betrekken, Bij het ontruimen van een woning komen vaak allerlei zaken kijken, waarmee u op voorhand misschien geen rekening hield. Daarnaast heeft u vaak te maken met tijdsdruk en met andere zaken die om aandacht schreeuwen.

Wilt u dat de woningontruiming goed is geregeld? Informeer dan bij Adila  verhuizer naar de mogelijkheden! Dankzij onze ruime ervaring en persoonlijke inzet hebben wij ons kunnen  ontwikkelen tot flexibele organisatie met als motto: Altijd en overal de goederen in de juiste conditie afleveren .

Door ons grote netwerk wij kunnen u snelle service bieden tegen scherpe tarieven waarbij wij uitgaan van de afstand tussen ophaal en afleveradres. Dus geen voorrijkosten, geen uurtarief en geen verborgen kosten die achteraf doorberekend worden. Bij Adila staat betrouwbareheid, veiligheid en kwaliteit voorop.

Een bedrijf of woningontruiming uitvoeren:

U heeft vaak te maken met tijdsdruk en met andere zaken die om aandacht schreeuwen. Wilt u dat het bedrijf of de woningontruiming goed is geregeld? Informeer dan bij Adila  verhuizer naar de mogelijkheden! Het goed bekijken van de inboedel is belangrijk. Wij weten dat dit op zorgvuldige wijze moet gebeuren, Ook het regelen van transport is een punt van aandacht. Naast het verdelen van de inboedel, krijgt u bij een bedrijf , woningontruiming te maken met eisen van verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij. De woning / pand moet vaak helemaal in lege en originele staat worden opgeleverd en goed worden schoongemaakt. Ook herstelwerkzaamheden kunnen nodig zijn. Wilt u dat dit allemaal goed voor u wordt geregeld, maar heeft u hiervoor zelf geen tijd? Wij doen het graag voor u! Door onze manier van werken weet u zeker dat de woningontruiming tot in de puntjes wordt geregeld.