Adila Verhuizer


  • Goederen Transport

    U heeft een mooie kast op een veilingsite gezien of zelfs misschien een complete huisraad tegen een zeer scherpe prijs en u koopt het.  Maar nu het transport nog.  U kunt natuuurlijk zelf een busje huren  (als u een rijbewijs heeft) maar dan moet u wel heen en weer rijden naar het verhuurbedrijf. Met verzekering erbij gaat dit toch meer kosten dan u eerst gedacht had, afgezien van de tijd die u kwijt bent. Adila biedt u een betere oplossing aan!  En heel vaak goedkoper! Adila Verhuizer heeft voor een uniek concept voor mensen die : Kort een bestelbus nodig hebben om snel iets te vervoeren, van gemak houden, geen rijbewijs hebben en geen enkel eigen risico willen nemen vanwege een eventuele schade aan de huurauto

  • Onze mogelijkheden bij een woning/bedrijf ontruiming

    Onze mogelijkheden bij een woning  / bedrijf ontruiming: Selecteren en transporteren van achtergelaten bruikbare goederen naar u, familie of als u het niet meer wenst naar een van onze samenwerkende stichtingen: Het verwijderen van niet-bruikbare goederen. Het verwijderen van vloerbedekking in alle vormen: (ook bedekkingen op trappen en borders) tapijt, laminaat, parket en onderlagen, spijkerlatten en lijmresten; Demonteren van niet-originele zaken aan vloeren, plafonds en muren zoals schroeven, lampen en gordijnen, gordijnrails, planken en het herstellen/vullen van gaten. Uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden in badkamer, toilet en keuken voor een frisse oplevering. Kleine en grote herstelwerkzaamheden zoals behang verwijderen, stucwerk of schilderwerk als de verhuurder dat van u verwacht Het verwijderen van plavuizen en het egaliseren van vloeren Alle woningen worden leeg, netjes, fris en bezemschoon of stofzuigschoon opgeleverd. Adila verhuis & ontruiming staat voor u klaar zeven dagen per week.

  • International Transport

    Wij verzorgen verhuizingen en goederen transport binnen Nederland maar ook tussen Nederland, Marokko en Spanje. Voor meer informatie kunt u ons contacten via e-mail of telefonisch en wij zullen met u zo snel mogelijk contact opnemen.